23.3.13

I'm back!

Hej! Nu kan jag säga att det var länge sen.. 3 mån? Eller till och med mera, vet int? Har iallafall hänt så mycket att jag int orkar berätta så ni får några instabilder istället och så lagar jag lite text dit sen!
1. Biljetter till Avicii 7.6!!! 2. Egopic på mig
3. Shoppingsöndag i Taidetehdas 4. Chillkväll hos Olli
5. Äta i Rax med familjen 6. Fira picnics remont/avajaiset med Olli
7. Sleepover hos Olli 8. Random bild på världens bästa Hardwell
9. Fira Josses födelsedag i Amarillo med flickorna på sportlovet 10. Och efter det fira vi lite hos Nicke 11. Sleepover hos mig med Felicia 12. Knä urled 4:de gången på landslagslägret
13. Praolunch med Soffi 14. Bio med familjen
15. Fint väder någon praodag 16. Kaffe med kaverin
17. Egopic på mig före fest 18. Fest i Vålax
19. Runda med Soffi o så mässä vi croissanter 20. Tortillakväll hos Olli med kaverin
21. Tove o Mette i Solvalla på läger 22. Showerfresha flickor på läger
23. Myspys med Mette i Solvalla 24. Världens bästa Hardwell
25. PerusRossoLatte med Olli 26. Partajj med puppsan min
27. Sjukling hemma nån dag 28. Lite mera partajj någon fredagkväll

Och bilderna kom verkligen int i den ordningen som jag från början hadd fixa och planera men skit i de! Igår var det fredag och for från skolan lite tidigare för jag hade magnetröntgen till knät. Det står lite i planerna att det ska opereras så snabbt som möjligt så knappast någon handboll mera denhär säsongen. :( Men är glad att det ska fixas! Sen hängd jag i stan några timmar och sen med buss till Hindhår till Nicke. Sedan var vi dit några timmar bara o så förd hans pappa oss ner till Zentra vart vi var en stund och lyssna på Strum 101. Sen for vi iväg till Nicke S. och partajja lite med några kaverin och så vid midnatt kom jag o Nicke ti mig och sova. 
Idag väckt han mig så helvetes tidigt och så fixa vi moronkaffe och så for han hem. Nu har jag varit produktiv och städat igenom hela mitt rum och ska ännu städa huset litelite. Senare ska jag på kaffe med Olli och så får man lite si vad denhär lördagen hämtar med sig. Och nu ska jag försöka börja blogga igen! Någolunda, men lovar int att det blir någo ofta alls... Men hörs!

3 kommentarer:

 1. Anonym25/3/13

  hoppas du nu kan hålla dina fingrar i stry att dom int faller i andras byxor dokufitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hah o va tror du att du e? Någo bättre som genast kommer o pirra anonymt. Patetiska lillskit som säkert vet allt om mig o känner mig. Du e så otrolit dukti o ja nästan beundrar din mogenhet! :)

   Radera